Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Σχετικά με εμάς



   Το blog «Κατελάνος & Περίχωρα» δημιουργήθηκε για να εκφράσει την αγάπη και το ενδιαφέρον μας για τη φύση και πιο συγκεκριμένα, για τα βουνά. Η ονομασία δόθηκε προς τιμήν της ψηλότερης κορυφής του Παναιτωλικού όρους, τον Κατελάνο, και της ευρύτερης ορεινής περιοχής με την οποία γειτνιάζει. 

  Είναι ενεργό από τον Φεβρουάριο του 2015, με αναβάσεις κυρίως στο Παναιτωλικό όρος αλλά και σε γειτονικά βουνά της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πληροφορίες για διαδρομές και εθελοντικούς καθαρισμούς μονοπατιών. Επίσης, στο παρόν blog, αλλά και στο θυγατρικό «RAW ART» θα βρείτε μια σειρά από ρεαλιστικά σκίτσα και έργα ζωγραφικής από
διάφορα  βουνά και τοπία της ελληνικής υπαίθρου.


 Ο κύριος πυρήνας της ομάδας «Κατελάνος & Περίχωρα» αποτελείται από τους Χρήστο και Τίμο Παρθένη, δυο αδέρφια με καταγωγή από το Αγρίνιο, τους οποίους πλαισιώνουν στις διάφορες εξορμήσεις άτομα από το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον. 

  Oι αναβάσεις οργανώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και πραγματοποιούνται χωρίς κάποιο πρόγραμμα που να είναι γνωστό από καιρό πριν. Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται γενικά να συμμετάσχει στις δραστηριότητες, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω email στο katelanos@outlook.com (ή μέσω facebook) και να ενημερωθεί για τις πιθανές ή προσεχείς εξορμήσεις στο εκάστοτε χρονικό διάστημα.

   Είμαστε ανοιχτοί σε σχόλια, ιδέες, προτάσεις και συνεργασίες με όσους έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και αγαπούν τις δραστηριότητες στη φύση. Με χαρά θα συζητήσουμε όσα έχουν να προταθούν.


   Κλείνοντας, αναφέρουμε ότι σκοπός του blog είναι καθαρά να μοιραστεί με το ευρύ διαδικτυακό κοινό εμπειρίες, φωτογραφικό υλικό, πληροφορίες για διαδρομές και γενικά ό,τι σχετίζεται με τη δράση και τη ζωή στα βουνά, καθώς και να προβάλλει τα οφέλη αυτής της αρκετά ενδιαφέρουσας δραστηριότητας που λέγεται ορειβασία... πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και με την επιθυμία τα βουνά να παραμείνουν ανεπηρέαστα από τις καταστροφικές βλέψεις του ανθρώπου.




             Χρήστος Παρθένης
         facebook.com/RawVerse
      Διαχείριση & σχεδιασμός σελίδας, 
            σκίτσα, σύνταξη άρθρων


Βλάσης Τσάκλας
Φωτογραφίες

         Τίμος Παρθένης
facebook.com/timos.parthenis
Διαχείριση σελίδας, φωτογραφίες,
         σύνταξη άρθρων


Χριστόφορος Στάικος
        Φωτογραφίες
                                                               
                                            
                                                
                           

                                                               
                                                                                         
                           
Από τις εξορμήσεις μας...










«Η Φύση δεν σου χρωστά τίποτα...
ήταν εδώ από πριν»

Mark Twain
(Αμερικανός συγγραφέας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου